Zoneterapi

Stress og ubalance

Det siger mine kunder 

Trustpilot   Google   Facebook

Stress og ubalance

Har du begyndende stress symptomer eller føler dig ude af balance. Zoneterapi et godt valg til at aktivere dine indre ressourcer og tage styringen tilbage i dit eget liv.

Zoneterapi er effektiv mod stress, fordi det gennem fødderne er muligt at behandle og afbalancere nervesystemet og hormonbalancen. Behandlingen stimulerer din evne til at mærke og lytte til din krop. En krop der, måske gennem længere tid, har forsøgt at råbe dig op uden held.

Er det længerevarende stress, er du sygemeldt eller i medicinsk- og/eller terapeutisk behandling. Også her er zoneterapi særdeles nyttig til at supplere og understøtte processerne.
Du opnår

  • Et større overskud i hverdagen
  • Et bedre energiniveau
  • Større livskvalitet
Mange sundhedsforsikringer dækker behandling med zoneterapi

Betingelser for dækning er forskellige, men mange kan få dækket deres behandling af deres sundhedsforsikring.
Betingelser for dækning er forskellige. Nogle dækker eksempelvis kun muskulære lidelser og i så fald er det naturligvis nødvendigt at du har problemer med muskler, led eller sener. Det er der mange der har i kraft af eksempelvis skrivebords- og skærmarbejde, der giver hovedpine og/eller nakkespændinger og lændeproblemer.
Sundhedsforsikringer kræver ikke lægehenvisninger, men kræver at du ringer eller skriver til dem og oplyser, hvor du har smerter

Kontakt din forsikring om du er dækket.

Stress, udbrændhed, humørsvinginger, søvnløshed, angst og uro, lav energi og træthed

Det anbefales altid at snakke med din læge, hvis du oplever smerter, stemninger eller humørsvingninger du ikke forstår, eller føler dig utryg ved.

Gavekort zoneterapi og smertebehandling

Giv et flot gavekort til zoneterapi eller smertebehandling

Gavekortet til IDZonen