Zoneterapi

Et godt helbred er guld værd.

Ukendt

Hvorfor søge en zoneterapeut?
 • Du har udfordringer med dit helbred
 • Du vil styrke dit helbred og din krop
Hvad får du ud af det?
 • Dine symptomer og din helbredstilstand bedres
 • Ro og et balanceret energiniveau
Før den første behandling
 • Du bliver bedt om at udfylde et skema omkring dine symptomer.
  Tidsforbrug 30 minutter

Zoneterapi kan hjælpe dig på vej, hvis dit helbred, humør eller energiniveau er på vej i en anden retning end den du ønsker.

Jeg er uddannet FDZ zoneterapeut og tilbyder effektiv behandling i rolige og afslappende lokaler og atmosfære.
Min zoneterapi er karakteriseret ved en behagelig og mærkbar stimulering af fodens zoner. At det er en mærkbar stimulering betyder dels, at der oftest vil kunne mærkes ømme zoner på foden, dels at der også vil kunne mærkes ændringer i kroppen – måske du mærker varme, en let ømhed eller summen i kroppen – alt sammen naturlige reaktioner på at behandlingen virker.

Før første behandling udfyldes et afkrydsningsskema, så jeg får et billede af dine helbredsmæssige udfordringer og hvad du søger behandling for.

Du får endvidere tilbudt en kropsanalyse for at vurdere dine udfordringer og for at se i hvor høj grad din fysiske og biologiske alder er samstemmende. Kropsanalysen er inkluderet i behandlingen.

Hvad er zoneterapi og hvorfor virker det?

Under og på fødderne findes der et fuldstændig kort over alle kroppens organer, muskler, knogler og nervebaner.

Ved at behandle fødderne med massage og forskellige former for tryk påvirkes organer, muskler, knogler og nervebaner og dermed kroppen som helhed, og behandlingen virker både stimulerende og som igangsætter på kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Det betyder at kroppen starter processen med at bringe sig selv tilbage i balance – i et tempo, som både du og din krop kan klare.

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?

Zoneterapi er specielt velegnet til disse områder

 • Astma og allergi
 • Dårligt immunforsvar herunder infektioner
 • Fordøjelsesproblemer
 • Hovedpine og migræne
 • Klimaterieproblemer
 • Skrigeture hos småbørn og kolik
 • Smerter i muskler og led
 • Vandladningsproblematikker
 • Øresmerter hos børn

Mange oplever at deres udfordringer helt forsvinder, men selvfølgelig afhænger det af hvad du kommer med og hvor længe du har gået med det. Jo længere tid du har haft symptomer jo flere behandlinger må du forudse.

Da zoneterapi aktiverer din krops selvhelbredende kræfter, så er det min erfaring at der altid er en positiv effekt af zoneterapien, som minimum i kraft af forhøjet livskvalitet, færre smerter og bedre funktion i hverdagen.

Efter behandlingen med zoneterapi

Før og efter en behandling er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Det hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer, som er blevet frigivet under behandlingen. Det er også en god idé at give kroppen mulighed for at slappe af efter en behandling. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle.

Nogle typiske reaktioner kan være:

 • Afslappethed, træthed og dyb søvn
 • Øget vandladning og/eller grumset mørk urin
 • Øget tarmfunktion og/eller ændring af afføringsmønster
 • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
 • Gamle skavanker kan blusse op
 • Humørsvingninger
 • Symptomer, der behandles for, bliver kortvarigt værre

Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at kroppen reagerer på behandlingerne, og det kan forventes at bedring er på vej.

Kombinationstilbud - astrologi, coaching og zoneterapi

De 3 typer af konsultationer i henholdsvis astrologi, coaching og zoneterapi tilbydes individulet, men det er også muligt at kombinere dem. Ved at kombinere viden fra astrologien med redskaber fra coaching samt lade tingene bundfælde sig i kroppen med zoneterapien åbner du op for en indgangsvinkel hvor du kombinerer krop og sind.

En ting er at have viden omkring en udfordring, som du eksempelvis kan få det fra astrologien, noget andet er at finde nye og brugbare løsninger på udfordringerne. Brugbare løsninger på dine udfordringer, som også kan praktiseres ind i din hverdag, er blandt de redskaber du får igennem coaching.

At bearbejde udfordringerne fra flere sider og med forskellig indgangsvinkel betyder at der åbnes op på en helt ny måde og processen kommer længere på kortere tid.

Konsultationerne vil foregå enkeltvis – altså ikke i forlængelse af hinanden, men tilbydes i en prispakke med en astrologisk tydning og 4 gange valgfri zoneterapi eller coaching.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Astrologi, coaching og zoneterapi – tre nøgler, der samarbejder og åbner op for nye vinkler og blivende forandringer.

RAB godkendt behandler

RAB står for Registreret Alternativ Behandler, og betyder at min uddannelse som zoneterapeut er blevet lovmæssigt grundfæstet og derved sikrer dig den bedst mulige behandling indenfor området.

Endvidere sikres der en professionel behandling ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis.

Godkendelsen som RAB behandler betyder endvidere at mine kompetencer løbende vedligeholdes.

Tilskud fra sygesikringen "danmark"

Er du medlem af sygesikring ”danmark”, så er det muligt at de kan få tilskud til zoneterapi.

”danmark” kræver en lægelig diagnose for at godkende behandlingen. En lægelig diagnose er ikke det samme som en henvisning, men du skal være opmærksom på at det problem du også opsøger mig med, skal lægen have diagnosticeret.

Har du eksempelvis migræne, udslæt, allergi, ondt i maven eller stress skal du have været forbi din læge med dette problem før “danmark” giver tilskud.

Jeg er registreret til indberetning hos ”danmark”.