Zoneterapi

Brug zoneterapi når du
 • Har smerter
 • Mangler energi og balance
 • Vil gøre noget godt for dig selv
Specialerfaring indenfor
 • Smerter i muskler og led
 • Migræne og hovedpine
 • Fordøjelse og forstoppelse
 • Stress og ubalance
 • Energi og velvære
Erfaren zoneterapeut, der
 • Møder dig i øjenhøjde
 • Tilpasser behandlingen til dine behov
Zoneterapi påvirker hele kroppen

Ved påvirkning af zoner under dine fødder er det muligt at styrke og styre mod en krop i balance. Zoneterapi aktiverer kroppens egne kræfter og kroppen er langt stærkere og mere intelligent end de fleste anerkender.

Zoneterapi fokuserer på kroppen og på at rydde op i gamle dårligdomme og ubalancer, hvorved du får det bedre.

Udover den konkrete fysiske og helbredsmæssige effekt, så vil zoneterapien uundgåeligt også have en positiv effekt på dit sind og dine følelser.

Med zoneterapien afhjælpes konkrete problemer med helbredet,  men behandlingen kan også bruges forebyggende og afslappende til opretholdelse af et godt helbred. Zoneterapi er naturlig og dermed også særdeles bæredygtig og helt uden medicin.

Du kan forvente færre smerter og en bedre funktion i hverdagen, uanset hvilket udgangspunkt du kommer fra. Mange slipper helt af med de udfordringer de kommer med, men det afhænger naturligvis af udgangspunktet.

Nogle vælger også zoneterapi som forebyggende behandling, fordi de på den måde står stærkere overfor sygdom og samtidig står stærkt i dem selv og oplever mere velvære, ro og balance.

Min behandling

Du får behandling af en erfaren FDZ zoneterapeut, der også er Registreret Alternativ Behandler.

Behandlingen er fokuseret på dig og de udfordringer din krop byder dig.

Min specialeområder er smertebehandling i alle afskygninger. Smerter i muskler, sener og led og herunder hovedpine, migræne samt det at leve og fungere med kroniske smerter og sygdom.

Du vil blive mødt i et nærværende, trygt og fortroligt rum, hvor der også er plads til at opdage og skabe den forandring, som kan forbedre og understøtte din hverdag.

Min klinik er centralt placeret på Vestergade og jeg glæder mig til at byde dig indenfor i mine lyse og rummelige lokaler.

Efter behandlingen med zoneterapi

Før og efter en behandling er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Det hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer, som er blevet frigivet under behandlingen. Det er også en god idé at give kroppen mulighed for at slappe af efter en behandling. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på.

Nogle typiske reaktioner kan være:

 • Afslappethed, træthed og dyb søvn
 • Øget vandladning og/eller grumset mørk urin
 • Øget tarmfunktion og/eller ændring af afføringsmønster
 • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
 • Gamle skavanker kan blusse op
 • Humørsvingninger
 • Symptomer, der behandles for, bliver kortvarigt værre

Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at kroppen reagerer på behandlingerne, og det kan forventes at bedring er på vej.

Zoneterapi som arbejdsgiverbetalt personalegode

Medarbejderne ER virksomhedens nøgleresource – det er derfor sund fornuft på flere planer at investere i medarbejderne og deres sundhed. Resultatet vil både kunne mærkes i dagligdagen og i det fysiske og psykiske arbejdsmiljø samt aflæses på regnskabets bundlinje i form af øget effektivitet og trivsel på arbejdspladsen samt færre sygedage.
Styrk din virksomheds effektivitet og trivsel og forebyg og opbyg dine medarbejderes sundhedstilstand og trivsel.

Fradragsberettiget og skattefri for dine medarbejdere

Ydelsen er fradragsberettiget for din virksomhed og skattefri for dine medarbejdere under forudsætning af at zoneterapien sker som led i forbyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme – se teksten fra skat her.
Zoneterapi er blandt andet velegnet til behandling af stressrelaterede symptomer og muskelrelaterede skavanker, skader og sygdomme, som eksempelvis musearm, nakke-, ryg- og lændeproblemer, hælspore og hovedpine.

Hvordan fungerer det?

Vi skræddersyer en aftale, så den passer præcis til jeres behov. Nogle har en ugentlig eller en månedlig behandlingsdag og andre anvender en klippekortsordning, hvor den enkelte medarbejder kontakter mig direkte ved behov.
Behandlingen kan foregå hos jer, hvor I stiller et lokale til rådighed og jeg medbringer en mobil behandlerbriks eller den kan foregå i mine indrettede lokaler.

Kontakt mig gerne til en uformel snak eller kig forbi og få en smagsprøve på behandlingen.

RAB godkendt behandler

RAB betyder registreret alternativ behandler

RAB står for Registreret Alternativ Behandler, og betyder at min uddannelse som zoneterapeut er blevet lovmæssigt grundfæstet, og derved sikrer dig den bedst mulige behandling indenfor området.

Endvidere sikres der en professionel behandling ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis.

Godkendelsen som RAB behandler betyder endvidere at mine kompetencer løbende vedligeholdes.

Tilskud fra sygesikringen "danmark"

Medlem af sygesikring "danmark" dækker behandling med zoneterapi

Er du medlem af sygesikring ”danmark”, så kan du sandsynligvis få tilskud til zoneterapi.

”danmark” kræver en lægelig diagnose for at godkende behandlingen. En lægelig diagnose er ikke det samme som en henvisning, men lægebesøget skal sikre, at der stilles en korrekt diagnose.
Tager du eksempelvis receptpligtig medicin, så er der stillet en diagnose og du kan modtage behandling og få tilskud på dette grundlag.

Er du medlem i gruppe 1,2 eller 5 kan du få 75,- kr pr. behandling. Dog maximalt 715,- kr pr år.

Jeg er registreret til indberetning hos ”danmark” og efter behandling registreres tilskuddet på din ‘danmark’ konto.

Din sundhedsforsikring dækker zoneterapi

Din sundhedsforsikring dækker ofte behandlinger med zoneterapi

Mange har gennem deres arbejde en sundhedsforsikring, som de kan trække på, hvis de ønsker hurtigere behandling end de kan få gennem det offentlige.

Disse sundhedsforsikringer tilbyder ofte også fuld dækning af et antal behandlinger hos en zoneterapeut, kiropraktor, akupunktør, massør med flere. Der findes forskellige kombinationer, men de fleste tilbyder mellem fra 3-12 behandlinger ud fra dit individuelle behandlingsbehov.

Jeg samarbejder med de fleste sundhedsforsikringer og afregner direkte med dem.

Kontakt mig endelig hvis du vil høre mere.

Balance til psykiske og fysiske udfordringer
Dækning er forskellig

Nogle forsikringer dækker eksempelvis kun muskulære lidelser og i så fald er det naturligvis nødvendigt at du har problemer med muskler, led eller sener. Det er der mange der har i kraft af eksempelvis skrivebords- og skærmarbejde, der giver hovedpine og/eller nakkespændinger og lændeproblemer.
Sundhedsforsikringer kræver ikke lægehenvisninger, men kræver at du ringer eller skriver til dem og oplyser, hvor du har smerter og udfordringer.

Kontakt din forsikring om du er dækket.

din vej og dit valg
Gavekort zoneterapi

Giv et flot gavekort til zoneterapi

Gavekortet til IDZonen