Zoneterapi

Et godt helbred er guld værd.

Ukendt

Hvorfor søge en zoneterapeut?
 • Du har udfordringer med dit helbred og/eller smerter
 • Du vil styrke dit helbred og din krop
Hvad får du ud af det?
 • Dine symptomer og din helbredstilstand bedres
 • Ro og et balanceret energiniveau
Hvad kræver det?
 • Du er indstillet på at modtage behandling og indgå en dialog omkring dit helbred og det du ønsker at opnå
Speciale områder

Migræne og hovedpine
Fordøjelsesproblemer
Knæproblemer
Led- og muskelsmerter

 

Zoneterapi

Zoneterapi er velegnet til både fysiske og psykiske udfordringer, men er særlig effektivt i forhold til

 • Hovedpine og migræne
 • Fordøjelsesproblemer
 • Smerter i muskler og led
 • Vandladningsproblematikker
 • Immunforsvar og infektioner
 • Kroniske sygdomme og lindring af gener

Mange oplever heldigvis, at deres udfordringer helt forsvinder, men selvfølgelig afhænger det af, hvad du kommer med, og hvor længe du har været udfordret. Jo længere tid du har haft symptomer, jo længere tid må du også forudse at det tager, før symptomerne er væk.
Rigtig mange oplever en bedring allerede efter 1. behandling.

Zoneterapi giver forhøjet livskvalitet, færre smerter og gener samt en bedre funktion i hverdagen.

Min behandling

Du får behandling af en erfaren og uddannet FDZ zoneterapeut, der behandler effektivt og flytter dig og dine udfordringer. Hvor hurtigt det går afhænger af, hvor længe du har haft udfordringerne samt af, hvor indstillet du er på behandling.

Min zoneterapi er karakteriseret ved en behagelig og mærkbar stimulering af fodens zoner. At det er en mærkbar stimulering betyder dels, at der oftest vil kunne mærkes ømme zoner på foden, dels at der også vil kunne mærkes ændringer i kroppen – måske du mærker varme, ømhed eller summen i kroppen – alt sammen naturlige reaktioner på at behandlingen virker.

Ved første behandling tager vi en snak om dit helbred og sygdomsbillede, samt hvad du gerne vil opnå med behandlingen, så jeg får et får et billede af dine helbredsmæssige udfordringer.

Løbende vil der være mulighed for udveksling af ideer til, hvad du selv kan gøre til for at afhjælpe og ikke mindst forebygge dine symptomer. Små ting, som kan ændres eller tilføjes i hverdagen, kan gøre en stor forskel.

Coronasvirus og zoneterapi

Coronavirus og zoneterapi

Myndighedernes retningslinier for at inddæmme og minimere risikoen for smitte med coronavirus følges.
Det betyder, at overflader holdes rengjorte og der anvendes og tilbydes håndsprit og der er mulighed for at vaske hænder. Der gives ikke hånd og der holdes afstand. Jeg bærer ikke kittel, mundbind eller visir, men føler du selv et behov for at anvende det, så er det helt okay.

Mit lokale er stort og rummeligt med gode muligheder for at holde afstand og for at lufte ud.

Da venteområdet ikke er så stort og endvidere deles med andre, så opfordres du til at ankomme så præcis som muligt, så ventetiden minimeres mest muligt.

Lad os hjælpes ad med at følge retningslinierne, så vi kan passe på hinanden.

Hvad er zoneterapi og hvorfor virker det?

Under og på fødderne findes der et fuldstændig kort over alle kroppens organer, muskler, knogler og nervebaner.

Ved at behandle fødderne med massage og forskellige former for tryk påvirkes organer, muskler, knogler og nervebaner og dermed kroppen som helhed, og behandlingen virker både stimulerende og som igangsætter på kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Det betyder at kroppen starter processen med at bringe sig selv tilbage i balance – i et tempo, som både du og din krop kan klare.

Kort over foden som bruges i zoneterapi til fødder

Efter behandlingen med zoneterapi

Før og efter en behandling er det vigtigt at drikke rigeligt med vand. Det hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer, som er blevet frigivet under behandlingen. Det er også en god idé at give kroppen mulighed for at slappe af efter en behandling. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle.

Nogle typiske reaktioner kan være:

 • Afslappethed, træthed og dyb søvn
 • Øget vandladning og/eller grumset mørk urin
 • Øget tarmfunktion og/eller ændring af afføringsmønster
 • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
 • Gamle skavanker kan blusse op
 • Humørsvingninger
 • Symptomer, der behandles for, bliver kortvarigt værre

Disse reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod et tegn på, at kroppen reagerer på behandlingerne, og det kan forventes at bedring er på vej.

Zoneterapi som arbejdsgiverbetalt personalegode

Medarbejderne ER virksomhedens nøgleresource – det er derfor sund fornuft på flere planer at investere i medarbejderne og deres sundhed. Resultatet vil både kunne mærkes i dagligdagen og i det fysiske og psykiske arbejdsmiljø samt aflæses på regnskabets bundlinje i form af øget effektivitet og trivsel på arbejdspladsen samt færre sygedage.
Styrk din virksomheds effektivitet og trivsel og forebyg og opbyg dine medarbejderes sundhedstilstand og trivsel.

Fradragsberettiget og skattefri for dine medarbejdere

Ydelsen er fradragsberettiget for din virksomhed og skattefri for dine medarbejdere under forudsætning af at zoneterapien sker som led i forbyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme – se teksten fra skat her.
Zoneterapi er blandt andet velegnet til behandling af stressrelaterede symptomer og muskelrelaterede skavanker, skader og sygdomme, som eksempelvis musearm, nakke-, ryg- og lændeproblemer, hælspore og hovedpine.

Hvordan fungerer det?

Vi skræddersyer en aftale, så den passer præcis til jeres behov. Nogle har en ugentlig eller en månedlig behandlingsdag og andre anvender en klippekortsordning, hvor den enkelte medarbejder kontakter mig direkte ved behov.
Behandlingen kan foregå hos jer, hvor I stiller et lokale til rådighed og jeg medbringer en mobil behandlerbriks eller den kan foregå i mine indrettede lokaler.

Kontakt mig gerne til en uformel snak eller kig forbi og få en smagsprøve på behandlingen.

RAB godkendt behandler

RAB Logo

RAB står for Registreret Alternativ Behandler, og betyder at min uddannelse som zoneterapeut er blevet lovmæssigt grundfæstet, og derved sikrer dig den bedst mulige behandling indenfor området.

Endvidere sikres der en professionel behandling ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis.

Godkendelsen som RAB behandler betyder endvidere at mine kompetencer løbende vedligeholdes.

Tilskud fra sygesikringen "danmark" eller din sundhedsforsikring

Danmarks Sygesikring logo

Sygesikring ”danmark”

Er du medlem af sygesikring ”danmark”, så er det muligt at de kan få tilskud til zoneterapi.

”danmark” kræver en lægelig diagnose for at godkende behandlingen. En lægelig diagnose er ikke det samme som en henvisning, men du skal være opmærksom på at det problem du også opsøger mig med, skal lægen have diagnosticeret.

Har du eksempelvis migræne, udslæt, allergi, ondt i maven eller stress skal du have været forbi din læge med dette problem før “danmark” giver tilskud.

Jeg er registreret til indberetning hos ”danmark”.

Din sundhedsforsikring dækker ofte behandlinger med zoneterapi

Mange har gennem deres arbejde en sundhedsforsikring, som de kan trække på, hvis de ønsker hurtigere behandling end de kan få gennem det offentlige.

Disse sundhedsforsikringer tilbyder ofte også fuld dækning af et antal behandlinger hos en zoneterapeut, kiropraktor, akupunktør, massør med flere. Der findes forskellige kombinationer, men de fleste tilbyder mellem fra 6-12 behandlinger udfra dit individuelle behandlingsbehov.

Kontakt mig endelig hvis du vil høre mere eller ring og spørg din sundhedsforsikring.

Gavekort zoneterapi

Giv et flot printet gavekort til zoneterapi og modtageren bestiller selv en tid.

Gavekortet