Få tydet dit horoskop

Kend dit horoskop
 • En personlig samtale hvor du præsenteres for indholdet i dit horoskop
 • Samtalen optages, så du kan genhøre den
Få sat ord på
 • Dine temaer i livet
 • Din baggrund, dine behov, dit naturlige udtryk
 • Dine udfordringer og veje til personlig udvikling
Dine oplysninger
 • Du oplyser dine fødselsdata med by og klokkeslæt
 • Du oplyser om betydningsfulde begivenheder fra dit liv
Kend dit horoskop

Er du nysgerrig på dig selv og vil du gerne vide, hvad dit horoskop kan fortælle om dig og dit liv?

Horoskopet kan give dig en dyb indsigt i dig selv, samt vise dig veje til at finde, følge og fastholde den vej i livet, der er din.

Det opleves meningsfuldt og giver en dyb indre glæde og ro at få sat ord på indholdet i horoskopet. Og det giver dig mod og lyst at til fortsætte din udvikling og til at leve dit liv fuldt ud.

Vi sætter perspektiv på dit liv og kigger både tilbage og fremad. Vi kigger også på, hvor du er lige nu og hvordan dit horoskop ser ud det næste års tid.

Du får en tydning i et letforståeligt sprog, hvor tydningen af dit horoskop suppleres med små historier og billeder, der får indholdet til at stå tydeligere for dig.

Hør hvad en professionel astrolog kan fortælle om dit horoskop.

Det foregår ved en personlig samtale i Silkeborg eller online.

En personlig samtale

Tydningen foregår som en personlig samtale, som kan være fysisk i Silkeborg eller online. Jeg har analyseret dit horoskop forinden og præsenterer det for dig i samtalen.

Jeg følger en overordnet struktur i gennemgangen og kommer i den gennemgang ind på rigtig mange ting. Vi kommer altid ind på følgende områder

 • Områder der skiller sig ud – skiller dig ud
 • Dit udgangspunkt og fundament, din baggrund, dine behov og dine følelser
 • Din personlige udvikling – hvad er det i dit horoskop
 • At finde mening og vej i livet

Derudover kan der være specifikke områder, som du ønsker taget op eller som naturligt kalder på opmærksomhed i horoskopet. Det kan eksempelvis være

 • Partnerskaber – hvad er svært og hvorfor?
 • Karriere og arbejdsliv – laver jeg det rigtige og hvad passer til mig?

Det er muligt at stille spørgsmål undervejs. Samtalen optages og sendes efterfølgende til din e-mail, hvis du ønsker det.

Samtalen er fortrolig.

En historie om “Søkort og Sejlskibe”

Det kan være svært at forklare hvad et horoskop kan fortælle om et menneske. Og hvad et menneske kan bruge et horoskop til. Det skal ligesom opleves.

Derfor har jeg skrevet en lille historie. En historie der forsøger at anskueliggøre, hvad tydning af et horoskopet kan. Det blev en historie om Søkort og Sejlskibe og du læser den her. 

Horoskopet på PC
Fødselsdata til horoskopet

Til horoskopet skal der bruges oplysning om din fødselsdato og år samt fødeby og klokkeslæt. Kender du det ikke, kan det i de fleste tilfælde oplyses på Rigsarkivet.

Bestil Tid

Du bestiller tid til tydning af dit horoskop ved at sende en e-mail til dly@idzonen.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Du kan forvente at få en tid i løbet af 2-4 uger.

Prisen er 2500,- kr og tager 2 timer.

Lidt om astrologen og astrologien

Min interesse for astrologi startede i 1994, Jeg opdagede, at her var virkelig noget, som gav genklang i mig. Et redskab, der unuanceret og usentimentalt kunne sætte ord på opfattelsen af os selv og på vor indre psykiske landskab.

Horoskopet kan så meget. Blandt andet sætte ord på svære følelser og på måder at bearbejde dem på. Sætte ord på udfordringer i forholdet til os selv og i forholdet til andre. Og samtidig opfordrer horoskopet til udvikling. Og at det giver mening at møde vore udfordringer og arbejde med dem.

Det giver mig ro, og gør mig fortrøstningsfuld, når livet bider fra sig.

Senere kom lysten til at dele denne fantastiske viden ud. Og hjælpe andre mod den indsigt og forståelse i deres eget liv, som jeg selv har fået.

Læs eventuelt mere under ‘Om Dorthe’

Se anmeldelser  

Trustpilot   Google   Facebook

Nyhedsbrev

Gavekort til et horoskop

Du får et flot printet gavekort med modtagerens horoskop og modtageren bestiller selv en tid