Smertebehandling

Kroniske sygdomme

Det siger mine kunder 

Trustpilot   Google   Facebook

Kroniske sygdomme

Langt de fleste med kroniske sygdomme, der søger behandling med zoneterapi ved godt, at deres sygdom ikke kan helbredes.
Men de kommer alligevel.
Fordi de oplever at de

  • bedre kan klare den medicinske behandling
  • tager mindre smertestillende og receptpligtig medicin
  • har færre smerter
  • opdager at de har fået et større overskud i hverdagen
  • energiniveau er bedre.

Zoneterapi giver større livskvalitet og gør det muligt at få det bedre – også selvom man skal leve og fungere i livet med en kronisk sygdom.

Mange sundhedsforsikringer dækker behandling med zoneterapi

Betingelser for dækning er forskellige, men mange med kroniske sygdomme kan få dækket deres behandling af deres sundhedsforsikring.

De fleste sundhedsforsikringer dækker ikke behandling for den kroniske lidelse, men selvom du har en kronisk lidelse, så kan du godt have smerter, som sundhedsforsikringen vil dække.
Nogle dækker eksempelvis kun muskulære lidelser og i så fald er det naturligvis nødvendigt at du har problemer med muskler, led eller sener. Det er der mange der har i kraft af eksempelvis skrivebords- og skærmarbejde, der giver hovedpine og/eller nakkespændinger og lændeproblemer.
Sundhedsforsikringer kræver ikke lægehenvisninger, men kræver at du ringer eller skriver til dem og oplyser, hvor du har smerter

Kontakt din forsikring om du er dækket.

Eksempelvis sclerose

Behandlingen har positiv effekt på sclerosetræthed, sclerose hovedpine, gangproblemer og smerter i kroppen. Behandling indebærer, at der anvendes mindre smertestillende medicin og at øvrige medicin bedre tåles.

Zoneterapien styrker kroppen og giver velvære, mere energi og mere overskud i hverdagen. Alt i alt betyder det, at det bliver lettere at leve med sclerose som en kronisk sygdom og at få en hverdag til at fungere.

Scleroseforeningen understøtter, at mange af deres medlemmer oplever at zoneterapien har en positiv effekt. Du kan læse mere om det her.

Har du sclerose så forvent, at der skal 3-5 behandlinger til med ca en uges mellemrum i en opstartsperiode. Efterfølgende behandles der hver 3-6 uge afhængig af behov.

Fibromyalgi

Behandlingen afspænder dine muskler og giver ro i kroppen. Alt i alt betyder det, at det bliver lettere at leve med fibromyalgi som en kronisk sygdom og at få en hverdag til at fungere.

Har du fibromyalgi så forvent, at der skal 3-5 behandlinger til med ca en uges mellemrum i en opstartsperiode. Efterfølgende behandles der hver 3-6 uge afhængig af behov.

Autoimmun sygdomme, leddegigt, sclerose, sclerosetræhed, sclerose hovedpine, fibromyalgi, epilepsi, tics, kræft og kemobehandlinger

Det kan være alvorlige ting, der forårsager smerterne, og smerter får os hurtigt til at tro det værste. Det viser sig ofte, at det slet ikke er tilfældet.
Prøv en smertebehandling og mærk hvad der sker med dine smerter.

Det anbefales altid at snakke med din læge, hvis du oplever smerter, du ikke forstår eller føler dig utryg ved.

Gavekort zoneterapi og smertebehandling

Giv et flot gavekort til zoneterapi eller smertebehandling

Gavekortet til IDZonen