Smertebehandling

Hovedpine

Det siger min kunder 

Trustpilot   Google   Facebook

Hovedpine årsager

Det er ofte specifikke punkter i musklerne i øvre ryg, nakke, hals og i hovedet, der er årsag til hovedpine. Punkterne kaldes triggerpunkter. Triggerpunkter kan opstår i musklerne, når musklerne overbelastes.

Overbelastningen kan ske ved et fald, et ulykke, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og kropsholdninger samt følelsesmæssige og psykiske udfordringer.

Eftersom det er triggerpunkterne der aktiverer og driver hovedpinen, så går behandlingen ud på at finde og deaktivere triggerpunkterne.

Min behandling af hovedpine

Behandlingen tager udgangspunkt i den muskulære zoneterapi og kombinerer den med triggerpunktsterapi. De enkelte muskler i øvre ryg, nakke, hals og hoved undersøges og behandles via fødderne. Du kan her læse mere om

Fødderne bruges til både at udpege og behandle triggerpunkter i muskler, der er overbelastede. Triggerpunkter reagerer godt på behandling, men ofte giver de ikke lige slip, men skal bearbejdes gennem en periode.

Såfremt du er indstillet på det , så kan du ofte selv behandle dine ‘problem’-triggerpunkter mellem behandlingerne.

Det er en nænsom og skønsom behandling, der ikke sætter gang i mere end kroppen kan holde til. Og samtidig har det en stor effekt.

Erfaringen viser, at der ofte mærkes en bedring efter 1-2 behandlinger, men mange faktorer har indflydelse på det. Eksempelvis hvor længe har du haft problemet og i hvor høj grad hovedpinen stimuleres af belastninger i hverdagen.

Kronisk spændingshovedpine

Når spændingshovedpinen er vedvarende og præger din hverdag i væsentlig grad.

Måske er du undersøgt og meget er prøvet af og du overvejer om du skal lære at leve med det. Og det er også muligt at du skal det.  Men megen smerte kan lindres med zoneterapi og al smerte der kan lindres eller forsvinde er meningsløs.

Læs også her hvad Migræne & Hovedpine foreningen skriver om forsøg med triggerpunktsterapi til kronisk spændingshovedpine hvor 82,9 % oplever en reduktion i antal hovedpiner.

Såfremt din situation taler for det, så vil det være muligt at afkorte den normale handlingstid til 30 minutter de første 2-3 gange, så vi starter meget forsigtigt op og sikrer at både du og din krop er med hele vejen. Kontakt mig hvis det er aktuelt for dig.

pande og tindingehovedpine

Ingen skal lære at leve med og acceptere smerte, som kan lindres eller helt forsvinde.

Migræne

Behandlingen af migræne adskiller sig fra behandlingen af hovedpine. Det er stadig zoneterapi, men migræne skyldes i sit udgangspunkt ikke trigggerpunkter i muskler. Migræne behandles mere ud fra en traditionel zoneterapeutisk tilgang.

Læs mere om migræne og zoneterapi her 

Migræne

Anfald af migræne reduceres eller forsvinder helt med zoneterapi.

Kronisk hovedpine, migræne, piskesmæld, whiplash, kronisk spændingshovedpine, Hortons hovedpine, klyngehovedpine

Det kan være alvorlige ting, der forårsager smerterne, og smerter får os hurtigt til at tro det værste.  Det viser sig ofte, at det slet ikke er tilfældet.
Prøv en smertebehandling og mærk, hvad der sker med dine smerter.

Det anbefales altid at snakke med din læge, hvis du oplever smerter, du ikke forstår eller føler dig utryg ved.

Et godt alternativ til fysioterapi og massage

Behandlingen kan både erstatte og supplere andre behandlinger, der fokuserer på hovedpine, migræne og piskesmæld.

Gavekort zoneterapi og smertebehandling

Giv et flot gavekort til zoneterapi eller smertebehandling

Gavekortet til IDZonen