Smertebehandling

Hovedpine

Det siger mine kunder 

Trustpilot   Google   Facebook

Hovedpine årsager

Alle kender til hovedpine, men har du hovedpine mere end 1-2 gange om måneden, så er det mere end normalt. Og for mange skel der kun få behandlinger til at ændre det.

Årsager til hovedpine kan være relateret til overbelastede muskler i hoved, nakke og øvre ryg. Overbelastningen skyldes ofte uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og kropsholdninger, ulykker samt følelsesmæssige og psykiske udfordringer.

Også stress og manglende søvn kan også give hovedpine.

Hovedpine er kroppens advarselssignal om, at man skal gøre noget anderledes.

Min behandling af hovedpine

Min behandling mod hovedpine har dels fokus på at undersøge  og afspænde musklerne i hovedet, nakken, skuldre og øvre ryg,  men også på at bringe din krop i en bedre balancen. En bedre balance betyder mindre stress og bedre søvn, som også kan have betydning ved hovedpine.

I behandlingen er der fokus på din hovedpine og sammen finder vi de sammenhænge og årsager, der skaber og vedligeholder dine smerter.

Zoneterapi er kendt for at kunne afspænde muskler og derfor også meget anvendelig til problematikker med hovedpine. Det er en nænsom og skønsom behandling, der ikke sætter gang i mere end kroppen kan holde til.

Erfaringen viser, at der ofte mærkes en bedring efter 1-2 behandlinger, men mange faktorer har indflydelse på det. Eksempelvis hvor længe har du haft problemet og i hvor høj grad hovedpinen stimuleres af belastninger i hverdagen.

Kronisk spændingshovedpine

Når spændingshovedpinen er vedvarende og præger din hverdag, så kaldes den kronisk.

Måske er du undersøgt og meget er prøvet af, og du overvejer om du virkelig bare skal lære at leve med det. Men megen smerte kan lindres med zoneterapi og al smerte der kan lindres eller helt forsvinde er meningsløs.

Læs også her hvad Migræne & Hovedpine foreningen skriver om forsøg med triggerpunktsterapi til kronisk spændingshovedpine hvor 82,9 % oplever en reduktion i antal hovedpiner.

Såfremt din situation taler for det, så vil det være muligt at afkorte den normale handlingstid til 30 minutter de første 2-3 gange, så vi starter meget forsigtigt op og sikrer at både du og din krop er med hele vejen. Kontakt mig hvis det er aktuelt for dig.

pande og tindingehovedpine

Ingen skal lære at leve med og acceptere smerte, som kan lindres eller helt forsvinde.

Migræne

Behandlingen af migræne adskiller sig fra behandlingen af hovedpine. Det er stadig zoneterapi, og muskler i hoved, nakke og øvre ryg er ofte også belastede, men det er ikke årsagen, men mere en konsekvens. Migræne behandles mere ud fra en traditionel zoneterapeutisk tilgang.

Læs mere om migræne og zoneterapi her 

Migræne

Anfald af migræne reduceres eller forsvinder helt med zoneterapi.

Kronisk hovedpine, migræne, piskesmæld, whiplash, kronisk spændingshovedpine, Hortons hovedpine, klyngehovedpine

Det kan være alvorlige ting, der forårsager smerterne, og smerter får os hurtigt til at tro det værste.  Det viser sig ofte, at det slet ikke er tilfældet.
Prøv en smertebehandling og mærk, hvad der sker med dine smerter.

Det anbefales altid at snakke med din læge, hvis du oplever smerter, du ikke forstår eller føler dig utryg ved.

Et godt alternativ til fysioterapi og massage

Behandlingen kan både erstatte og supplere andre behandlinger, der fokuserer på hovedpine, migræne og piskesmæld.

Gavekort zoneterapi og smertebehandling

Giv et flot gavekort til zoneterapi eller smertebehandling

Gavekortet til IDZonen