Zoneterapi

Muskel- og ledsmerter

Det siger mine kunder 

Trustpilot   Google   Facebook

Smerter i dine muskler og led

Det er ofte overbelastning af dine muskler, der er årsag til dine smerter. Når musklerne overbelastes, så dannes der triggerpunkter i musklerne og de får musklen til at trække sig sammen og derved trække i unødigt i sener og led. Og så kommer smerterne.

Mange har overbelastede muskler i nakke, ryg, lænd, hofte og knæ, men de overlastede muskler og dermed smerterne kan opstå i alle muskler.

Overbelastningen kan ske ved et fald, et ulykke, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og kropsholdninger samt følelsesmæssige og psykiske udfordringer.

Eftersom det er musklerne, der aktiverer og driver smerterne, så går behandlingen ud på at finde de muskler, der skaber problemerne..

Min behandling af muskel- og ledsmerter

Behandlingen tager udgangspunkt i den muskulære zoneterapi og kombinerer den med triggerpunktsterapi. De berørte muskelzoner undersøges og behandles via fødderne. Du kan her læse mere om

Fødderne bruges til både at udpege og til at behandle muskler, der er overbelastede. Musklerne reagerer godt på behandling med zoneterapi, og du vil ofte hurtigt mærke bedring.

Det er en nænsom og skønsom behandling, der ikke sætter gang i mere end kroppen kan holde til. Og samtidig har det en stor effekt.

Antal behandlinger

Erfaringen viser, at de fleste efter 1-2 behandlinger mærker en bedring i smerterne.
Det er almindeligt, at der skal flere behandlinger til, før smerterne er helt væk, men det afhænger meget af hvad du kommer med og i hvor høj grad smerterne stimuleres af belastninger i hverdagen.

Behandlingen er velegnet til netop opståede smerter og smerter der har generet dig længe.

I nogle tilfælde kan du opnå hurtigere lindring af dine smerter, hvis du er indstillet på at behandle dig selv mellem behandlinger. Hvis det er aktuelt i dit tilfælde, så får du vejledning og instruktion. Læs mere nederst på siden.

Et alternativ til kiropraktik, fysioterapi, massage og akupunktur

Behandlingen kan både erstatte og supplere andre behandlinger, der fokuserer på smerter i muskler, sener og led.

nakke smerter

Zoneterapi kan hjælpe mod smerter i nakken.

smerter i lænd

Zoneterapi kan hjælpe mod smerter i ryg og lænd.

iskias smerter

Zoneterapi kan hjælpe mod iskias.

Smerter hofte

Zoneterapi kan hjælpe mod smerter i hoften.

Smerter i knæ

Zoneterapi kan hjælpe mod smerter i knæet.

Lyt til din kloge krop

Konflikter kan løses på mange måder. Det gælder også i kroppen. Kroppen løser altid konflikterne på den mest skånsomme måde for dig.

Det betyder, at når du oplever smerter i eksempelvis dine muskler, så har kroppen faktisk forsøgt at løse et problem på en skånsom måde.

Problemet kunne eksempelvis være affaldsstoffer. Hvis der er for mange affaldsstoffer i kroppen, så har kroppen groft sagt valget mellem at  ‘gemme’ affaldet i bindevæv og musklerne eller i de indre vitale funktioner. Og ja, kroppen vælger musklerne. Fordi det er den bedste og absolut mest skånsomme løsning. Den løsning er dog kun mulig så længe, der er plads til opbevaring i muskler og bindevæv.

Derfor er det så vigtig at lytte til dine smerter og gøre noget ved dem. Handler du  ikke, så kan smerterne udvikle sig, flytter sig, brede sig – også uden at vi lige ser sammenhængen i det.

Når kroppen giver smerte fra sig, så er det meningen at du skal lytte og handle.

Bestil en tid nu.

Konflikt i kroppen

Kroppen forsøger altid at løse konflikter på den mest skønsomme måde for dig.
Det betyder ofte smerte.
Fordi det er meningen du skal tage dig af det.

Diskus prolaps, slidgigt, piskesmæld, whiplash, hold i nakke, ryg eller lænd, smerter i led og muskler, iskias og meget mere ..

Det kan være alvorlige ting, der forårsager smerterne, og smerter får os hurtigt til at tro det værste. Selvom det gør meget ondt, så behøver det ikke være meget alvorligt.

Hvis smertebehandling med fokus på muskler hjælper på dine smerter, så er det tegn på, at dit problem kan afhjælpes hurtigere, bedre og billigere end du tror.

Prøv en smertebehandling og mærk, hvad der sker med dine smerter.

Det anbefales altid at snakke med din læge, hvis du oplever smerter, du ikke forstår eller føler dig utryg ved.

Gavekort zoneterapi og smertebehandling

Giv et flot gavekort til zoneterapi eller smertebehandling

Gavekortet til IDZonen