“Søkort og sejlskibe”

“Et skib”

Horoskopet kan også betragtes som et skib, og vi har et skib hver.

Der er mange slags skibe. Der er store, små, robuste og skrøbelige. Nogle er flot dekoreret udenpå, men kigger man i lastrummet, overraskes man over rodet. Nogle sejler i fuld fart og andre mere roligt.

Ethvert skib har sit helt eget sæt af muligheder og begrænsninger.

Skibe skal passes for at klare strabadserne og skibe skal forskellige steder hen. Oftest slår man følgeskab med andre et stykke af vejen, men kommer også væk fra hinanden. Sejler fra hinanden eller ryger ind i en storm og mister kontakten.

“Et søkort”

Horoskop indeholder mange ting, men det indeholder også “et søkort”, der beskriver, hvornår der er meldt storm på barometeret, og hvornår solen kan forventes at skinne.

Det fortæller ikke, hvordan vi reagerer på disse forhold. Om vi udnytter de gode vindforhold og nyder solen. Eller sætter os i lastrummet og lader stå til.

Lidt som en vejrudsigt – du kan lytte efter den eller lade være.

find vej med dit horoskop

Er du et sted i livet, hvor du ville ønske du havde et kort og at der var tegnet en retning ind.
Horoskopet har et indbygget kort og vejviser. Hvis du vil bruge, så kræver det at du lærer det at kende.

Omstændighederne og din bagage

Ethvert skib vil være påvirket af, hvordan den første del af sejlturen er gået. Har vi været i meget stormvejr uden mulighed for at søge i en tryg havn. Og har der været skibe i nærheden, hvor der var hjælp at hente.

Det er naturligt, at turen hertil har påvirket os.

Hvordan det har påvirket os, afhænger af hvor robust skibet er ,og hvordan vi har sejlet og navigeret dertil, hvor vi er i dag. Altså hvilke valg tog vi undervejs.

Nogle er gode til at sætte sejl og manøvrere i både kendt og ukendt farvand og nogle viser andre, hvordan man sætter sejl og andre kan og vil selv.

modvind er godt til personlig udvikling
“Søkort og sejlskibe”

Så hvordan ser dit skib ud, og hvordan sejler du med det? Kan du sætte sejl og navigere, eller ryger du ofte i uvejr eller ligger underdrejet på åbent hav – eller ligger du for anker og kommer ingen steder?

Vidste du, at der findes et søkort, som du kan navigere efter?

“Kan du navigere ?”

Hvad er det for et skib, jeg har, og hvad kan mit skib egentlig bruges til. Bruger jeg alle de muligheder, der er i skibet. Hvordan passer jeg på mit skib og hvad er vigtigt for mig, når jeg sætter kursen? Er jeg god til at navigere og manøvrer mit skib gennem farligt farvand og mod de mål, jeg gerne vil nå.

Hvis man føler, at det er kræfter uden for en selv, der bestemmer ens livsvilkår, så er man måske en af dem, der er krøbet ned i lastrummet. Og lader skibet sejle sin egen sø. Horoskopet kan hjælpe med at se, hvorfor lastrummet er valgt som tilflugtssted og veje til at komme op på dækket og få sat sejl.

Det kan også være, at du faktisk står på dækket og sejlene er sat, men alligevel igen og igen kommer i tvivl om du er på rette vej – om kursen er rigtig. Ja, måske ved du, at kursen skal ændres, men du ved ikke til hvad – eller du er ikke klar over, at du faktisk godt ved det.

Så horoskopet giver dig et skib at sejle med, og et søkort at navigere efter, og det er op til dig at navigere gennem de vind- og vejrforhold der kommer. Horoskopet sætter altså rammen, og giver dig mulighed for virkelig at se dit skib og dets muligheder samt farvandet omkring dig, og det er op til dig at bruge begge dele bedst muligt.

Nyhedsbrev

Gavekort til astrologi

Du får et flot printet gavekort med modtagerens horoskop og modtageren bestiller selv en tid