“Søkort og sejlskibe”

“Et skib”

Horoskopet kan også betragtes som et skib.

Der er et skib til hver af os.

Der er mange slags skibe. Der er store, små, robuste og skrøbelige. Nogle er flot dekoreret udenpå, men kigger man i lastrummet, overraskes man over rodet.
Andre skibe sejler i fuld fart og det ser godt ud. Senere sejler man forbi dem og kan se, at de har ramt nogle klipper og båden er splintret.

Ethvert skib har sit helt eget sæt af muligheder og begrænsninger.

Alle skibe skal også passes for at klare strabadserne. Forstå du at sikre dit skib og pleje det, så det er robust og kan modstå en storm.

Og alle skibe skal forskellige steder hen. Oftest slår man følgeskab med andre et stykke af vejen, men kommer også væk fra hinanden. Nogle sejler fra hinanden og nogle ryger ind i en storm, går på grund eller holder bare ikke samme fart og mister kontakten.

“Et søkort” og et barometer

Horoskop indeholder utrolig mange ting og det indeholder også “et søkort” og et barometer. Søkortet beskriver vejen til din destination og viser hvor man skal være forsigtig og omhyggelig. Barometeret fortæller, hvornår der er storm og uvejr, hvornår vinden er rigtig god, hvornår alt står stille, hvornår solen skinner og hvornår alt er gråt i gråt.

Det fortæller ikke, hvordan vi reagerer på disse forhold. Om vi udnytter de gode vindforhold og får sat sejl og nyder turen. Eller om vi sætter os i lastrummet og lader stå til – også når stormen raser.

Lidt som en vejrudsigt – du kan lytte efter den eller lade være.

find vej med dit horoskop

Er du et sted i livet, hvor du ville ønske, at du havde et kort og at der var tegnet en retning ind?
Horoskopet har et indbygget kort og vejviser. Hvis du vil bruge det, så kræver det at du lærer det at kende.

Omstændighederne og din bagage

Helt naturligt er vi påvirket af hvordan det er gået, siden vi første gang blev søsat.

Var der huller i bunden fra start, så har vi måttet kæmpe for at reparere det og for at overleve. Men vi har lært lektien at kæmpe, og at livet ikke nødvendigvis er let.

Har der været meget stormvejr uden mulighed for at søge i en tryg havn, så har det også givet knubs.

Og har der været skibe i nærheden, hvor der var hjælp at hente eller var vi overladt til os selv.

Nogle er gode til at sætte sejl og manøvrere i både kendt og ukendt farvand og nogle viser andre, hvordan man sætter sejl og andre kan og vil selv.

Det er naturligt, at turen hertil har påvirket os.

Hvordan det har påvirket os, afhænger af hvor robust skibet er, og hvordan vi har sejlet og navigeret dertil, hvor vi er i dag. Altså hvilke valg tog vi undervejs.

modvind er godt til personlig udvikling
“Søkort og sejlskibe”

Så hvordan ser dit skib ud, og hvordan sejler du med det? Kan du sætte sejl og navigere, eller ryger du ofte i uvejr eller ligger underdrejet på åbent hav – eller ligger du for anker og kommer ingen steder?

Vidste du, at der findes et søkort, som du kan navigere efter?

“Kan du navigere ?”

Hvad er det for et skib, du har? Og ved du, hvad dit skib kan bruges til. Bruger du alle de muligheder, der er i skibet. Hvordan passer du på dit skib og hvad er vigtigt for dig, når du sætter kursen? Er du  god til at navigere og manøvrer dit skib gennem farligt farvand og mod de mål,  du gerne vil nå?

Hvis du føler, at det er kræfter uden for dig selv, der bestemmer dine livsvilkår, så er du måske en af dem, der er krøbet ned i lastrummet. Og lader skibet sejle sin egen sø. Horoskopet kan hjælpe med at se, hvorfor lastrummet er valgt som tilflugtssted og veje til at komme op på dækket og få sat sejl.

Det kan også være, at du faktisk står på dækket og sejlene er sat, men at du alligevel igen og igen kommer i tvivl, om du er på rette vej – om kursen er rigtig. Ja, måske ved du, at kursen skal ændres, men du ved ikke til hvad. Eller du vil bare ikke eller tør slet ikke.

Horoskopet giver dig et skib at sejle med, og et søkort at navigere efter, og det er op til dig at navigere gennem de vind- og vejrforhold, du møder. Horoskopet sætter altså rammen, og giver dig mulighed for virkelig at se dit skib og dets muligheder samt farvandet omkring dig, og det er op til dig at bruge begge dele bedst muligt.

Horoskopet er som et skib

Ovenstående er en billedlig beskrivelse af hvad du får, når du får tydet dit horoskop. Jeg beskriver altså ‘dit skib’ med alt hvad det indebærer.

Hvordan ser ‘dit skib’ ud og hvad ser andre?
Har dit skib nogle specielle karakteristika, som adskiller sig fra mængden?
Hvordan ser det ud indenfor?
Hvordan er den første del af turen gået?
Hvordan skal dit skib plejes og hvad har det brug for i den henseende.
I forhold til ‘søkortet’ og vejen du sejler – hvilke udfordringer møder du på den vej og hvordan takles disse udfordringer bedst mulig.
Alle skibe har svage punkter og sårbarheder – vi sætter ord på dit skibs sårbarheder og hvordan de kan håndteres.
Hvem slår du følge med på vejen og hvordan går det?
Og meget mere – alt efter hvad dit horoskop fortæller og hvad der har din interesse.

Vi taler ikke i ‘skibssproget’, men i ganske almindelig og letforståelig sprog. Vi kan sagtens drage paralleller til skibssproget for at gøre det mere billedligt og forståeligt.

Bestil tid nu og få sat ord på ‘dit skab’, få stof til eftertanke og få dig en god oplevelse.

Nyhedsbrev

Gavekort til astrologi

Du får et flot printet gavekort med modtagerens horoskop og modtageren bestiller selv en tid