Zoneterapi

Problemer med maven

Det siger mine kunder 

Trustpilot   Google   Facebook

Diarre,  forstoppelse eller oppustet mave

Er du en af de mange der har udfordringer med din mave – stopper den eller er den lidt for livlig eller fuld af luft, så prøv hvad en behandling kan gøre. Mange er allerede blevet positiv overrasket.
Zoneterapi er effektivt mod problemer med maven, fordi det gennem fødderne er muligt at aktivere samtlige processer i fordøjelsen.

Har du forstoppelse, så er det muligt at aktivere tarmens bevægelser på en helt naturlig måde. Efter zoneterapi er der mange der i løbet af nogle timer finder en helt naturlig vej til toilettet!

Andre har problemer med diarre og det kræver ofte ekstra planlægning og bevågenhed på adgangen til et toilet. Med zoneterapi er det muligt at afbalancere fordøjelsens mange processer, hvilket for mange betyder en mere harmonisk hverdag og langt mindre planlægning og bevågenhed.

Endelig er der også mange, der har for meget luft i maven og er oppustet. Mange kan blive oppustet uden at finde sammenhængen med mad og allergiske problemer og også i disse tilfælde er der hjælp at hente. Også for lidt og for meget mavesyre reguleres og gener fra irritabel tyktarm lindres eller forsvinder.

Har du problemer med maven, så gør noget ved det nu.

mavesår, irriteret tyktarm, kræft, colitis, inflammation i tarmen, hæmorider, rektal prolaps, fremfald af endetarm, diarre, oppustet mave, hård mave, smerter i maven

Det kan være alvorlige ting, der forårsager smerterne, og smerter får os hurtigt til at tro det værste. Det viser sig ofte, at det slet ikke er tilfældet.
Prøv en smertebehandling og mærk hvad der sker med dine smerter.

Det anbefales altid at snakke med din læge, hvis du oplever smerter, du ikke forstår eller føler dig utryg ved.

Gavekort zoneterapi og smertebehandling

Giv et flot gavekort til zoneterapi eller smertebehandling

Gavekortet til IDZonen