Om Dorthe

Det store er ikke at være det ene eller det andet,
men at være sig selv.

Søren Kirkegaard

Dorthe Lysdahl
Balance til psykiske og fysiske udfordringer

“Ligegyldighed hvor langt
du er gået af den forkerte vej,
så vend om.”

Ukendt

din vej og dit valg

Midt i livet kom jeg til at stå i et dilemma mellem mit sikre og velkendte job og at følge mit hjerte mod zoneterapi og astrologi. Jeg kaldte det mit livs mest ufornuftige beslutning, men også en hjertebeslutning. Jeg sagde mit gode job op og gik i tænkeboks.

I dag er grundlaget skabt for min egen virksomhed med zoneterapi og astrologi. Og jeg er taknemmelig for modet, jeg fandt til at gøre det.
Hjertet er stadig varmt, og jeg arbejder stadig målrettet mod at skabe det liv, jeg drømmer om. Et liv med at udvide horisonten og få mere nuancerede vinkler på tingene. At dele erfaring og viden ud. At hjælpe andre. Og have det godt. Et bæredygtigt og naturligt liv, der giver plads til at leve i samspil og med respekt for andre og andet og mere end os selv.

Jeg er et menneske der motiveres af udfordringer og brænder for at gøre det komplicerede enkelt. Og for at dele det med andre.
Jeg møder dig i øjenhøjde og du træder ind i et kærligt og trygt rum, hvor vi sammen skaber de forandringer, der skal til.

Zoneterapi

Kroppens måde at fungere på er kompleks, og jo mere jeg har lært og erfaret om den, jo større er respekten og begejstringen blevet. Kroppen er virkelig en overlegen intelligens, der gør sit ypperste for at tjene os bedst mulig – en fantastisk samarbejdspartner.

Når kroppen giver smerte fra sig, så er det meningen, at vi skal lytte. Ingen skal lære at  leve med og acceptere smerter, der kan lindres eller helt forsvinde.

Vi er selv de nærmeste til at kende vores krop og dets måde at udtrykke sig på. Derfor inddrages du også ofte i de løsninger, vi finder. Jeg ser det som en opgave og en udfordring at finde de løsninger, der fungerer for dig i din hverdag og samtidig løser de problematikker, du har. Altså også hjælp til selvhjælp.

Jeg glædes over at være vidne til de resultater, der skabes.

Astrologi og horoskoper

Min interesse for astrologi startede i 1994, Jeg opdagede, at her var virkelig noget, som gav genklang i mig. Et redskab, der unuanceret og usentimentalt kunne sætte ord på opfattelsen af os selv og på vor indre psykiske landskab.

Horoskopet kan så meget. Blandt andet sætte ord på svære følelser og på måder at bearbejde dem på. Sætte ord på udfordringer i forholdet til os selv og i forholdet til andre. Og samtidig opfordrer horoskopet til udvikling. Og at det giver mening at møde vore udfordringer og arbejde med dem.

Det giver mig ro, og gør mig fortrøstningsfuld, når livet bider fra sig.

Senere kom lysten til at dele denne fantastiske viden ud. Og hjælpe andre mod den indsigt og forståelse i deres eget liv, som jeg selv har fået.

Mine uddannelser

FDZ Zoneterapeut hos Logos, Århus  (2016- 2018)
Astrolog fra Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg, København (2009-2018)
Integral og personlig coach, ID Academy v/ Ole Vadum (2016-2018)
Dataingeniør fra Århus teknikum (1987-1990)

Løbende efteruddannelse med blandt andet triggerpunktsbehandling og nerverefleks zoneterapi.