Om

Vi har ikke blot ansvar for det, vi gør,
men også for det, vi undlader at gøre.

R. Ehateley

Balance til psykiske og fysiske udfordringer

“Ligegyldighed hvor langt
du er gået af den forkerte vej,
så vend om.”

Ukendt

Dorthe Lysdahl i profil fra siden
En sti i naturen der symboliserer at finde vej i livet med astrologi og zoneterapi

Midt i livet kom jeg til at stå i et dilemma mellem mit sikre og velkendte job og at følge mit hjerte mod astrologi og zoneterapi. Jeg kaldte det mit livs mest ufornuftige beslutning, men også en hjertebeslutning. Jeg sagde mit gode job op og gik i tænkeboks.

I dag er grundlaget skabt for min egen virksomhed med astrologi og zoneterapi og jeg er taknemmelig for modet, jeg fandt til at gøre det.
Hjertet er stadig varmt, og jeg arbejder stadig målrettet mod at skabe det liv, jeg drømmer om. Et liv med at udvide horisonten og få mere nuancerede vinkler på. At dele erfaring og viden ud, at hjælpe andre. Og have det godt. Et bæredygtigt og naturligt liv, der giver plads til at leve i samspil og respekt for andre og andet end os selv.

Jeg motiveres af udfordringer og brænder for at gøre det komplicerede enkelt og for at dele det ud. Og jeg møder dig i øjenhøjde og du træder ind i et kærligt og trygt rum, hvor vi sammen skaber de forandringer, der skal til.

Zoneterapi

Kroppens måde at fungere på er kompleks og jo mere jeg har lært og erfaret om den, jo større er respekten og begejstringen blevet. Kroppen er virkelig en overlegen intelligens, der gør sit ypperste for at tjene os bedst mulig – en fantastisk samarbejdspartner. At tryk på fødderne kan påvirke kroppen, og få den til at arbejde for os, imponerer mig, og jeg glædes over at være vidne til de resultater, der skabes.

Astrologi og horoskoper

Min interesse for astrologi startede i 1994, Jeg opdagede, at her var virkelig noget, som gav genklang i mig. Et redskab, der unuanceret og usentimentalt og på sin helt egen måde kunne sætte ord på selvopfattelse og det indre psykiske landskab.

Horoskopet kan så meget. Blandt andet sætte ord på svære følelser og på måder at arbejde med det på. Sætte ord på udfordringer i forholdet til sig selv og i forholdet til andre. Og samtidig opfordrer horoskopet til udvikling og at det giver mening at møde vore udfordringer og arbejde med dem.
Det giver mig ro, og gør mig fortrøstningsfuld, når livet bider fra sig.
Senere kom lysten til at dele denne fantastiske viden ud og hjælpe andre mod den indsigt og forståelse i deres eget liv, som jeg selv har fået.

Mine uddannelser

FDZ Zoneterapeut hos Logos, Århus  (2016- 2018)
Astrolog fra Astrologisk Akademi v/ Claus Houlberg, København (2009-2018)
Integral og personlig coach, ID Academy v/ Ole Vadum (2016-2018)Dataingeniør fra Århus teknikum (1987-1990)

Løbende efteruddannelse med blandt andet triggerpunktsbehandling og nerverefleks zoneterapi.