Dit horoskop & Astrologi

Solen

Solen er lyset, livskraft og vitalitet.
Solen filtreres gennem det tegn og hus, den står i og når vi gør brug at tegnets kvaliteter og bruger det tilhørende livsområde, så lukker vi solen og lyset ind i horoskopet og ind i os.

En udviklingsproces

At udvikle solen er en process og vi skal lære at bruge soltegnets kvaliteter og udtryk. I starten er vi mest fokuserede på os selv og at få det praktiske liv til at fungere.. Langsom flytter vi fokus og opdager at der er mere end os selv og vi begynder at se på vore omgivelser på en ny måde.
Vores bevidsthed udvides med andre ord til at kunne rumme mere. Vi vokser og bliver til os selv, og samtidig rummer vi mere end os selv.
Vejen til solen i horoskopet er forskellig, men kræver altid noget af os. Holder vi os til det sikre og trygge, så sker der ikke så meget. At udvikle solens selvbevidsthed kræver mod, vilje og bevidste valg.

Solen er lige så vigtigt i horoskopet, som den er i vort solsystem. Det er solen der får det hele til at hænge sammen. Giver os næring, livskraft og vitalitet.

At genkende sit soltegn

Nogle har svært ved at genkende deres soltegn eller stjernetegn, som det også kaldes. Det skyldes at vi har meget forskellige bagage og udfordringer i livet.

Der er altid to væsentlige parametre

  • Der er noget der skal gives slip på og mønstre der skal ændres. Holder vi os til det sikre og trygge, så sker der ikke så meget.
  • Der er udfordringer, der er noget der skal læres. Noget er svært, men øver vi os i det eller skubber det væk

At udvikle solens kvaliteter og kunne identificere os med det kræver mod, vilje og bevidste valg.

Solen i horoskopet
Solen i horoskopet
Månen

Månen definerer det du kommer af og med. Det er din familie, din opvækst og det du har med dig, Det er dine instinktive reaktioner og dine følelsesmæssige behov. I hvor høj grad din måne bestemmer .. under udarbejdelse

månen i horoskopet
Nyhedsbrev

Gavekort til astrologi

Du får et flot printet gavekort med modtagerens horoskop og modtageren bestiller selv en tid