Om

En af nøglerne til succes er at gøre,
hvad du ved du bør gøre,
selvom du ikke har lyst til at gøre det.

Ukendt

Dorthe Lysdahl i profil fra siden
Frøperspektiv af skov ved alternativ behandling
Om Dorthe

Er uddannet data ingeniør i 1990 og har arbejdet med IT de første 25 år af mit arbejdsliv, herunder været selvstændig konsulent i 12 år.

I 2016 valgte jeg at skifte spor og følge min dybe interesse for det hele menneske, for alternative veje og alternative behandling. Jeg begyndte uddannelse som ID coach (ID Academy, Silkeborg) og FDZ zoneterapeut (Logos, Århus) og genoptog min uddannelse som astrolog hos Claus Houlberg, som jeg startede i 2009.

Jeg afsluttede mine uddannelser i sommeren 2018 og startede efterfølgende IDZonen i kælderetagen. Tingene voksede og har udviklet sig sammen med mig og i 2020 flyttede jeg til Silkeborg Centrum, Vestergade 32.

Du vil møde et menneske, der er klar til at møde dig, præcis hvor du er og hjælpe dig med at finde vej i dine udfordringer. Det kan tænkes, at jeg udfordrer dig lidt, på den gode måde og altid med et venligt smil og et glimt i øjet.

Vi er mennesker, og vi er her for at hjælpe hinanden, give vor viden og erfaringer videre på bedst mulig måde og uden at tro at nogen kender alle svarene og sandheden på forhånd.

Jeg glæder mig til at møde dig i mit trygge, rolige og nærværende lokale i Silkeborg og byder dig velkommen.

Viden og redskaberne du får med

Viden og redskaberne du får med, afhænger af om indgangsvinklen er astrologi, coaching eller zoneterapi

Zoneterapi : Fokus på kroppen og kroppens selvhelbredende kræfter. Der ryddes op i gamle dårligdomme og ubalancer. Udover fysisk og helbredsmæssige effekt, så vil zoneterapien uundgåeligt også påvirke dit sind og dine følelser, som balanceres.

Coaching : Værktøjer, der hjælper dig til at se bag om fastlåste adfærdsmønstre og vaner. Du opdager mere af dig selv, vokser og åbner op for den, du er. Vi kan ikke tænke os til alt og derfor er kroppen også vigtig her – vore sanser, følelser og fornemmelser er nogle gange afgørende for processen.

Astrologi: Muligheden for at se dig selv udefra og lære dig selv og dit eget indre landskab bedre at kende. At udvikle og bruge dine ressourcer fuldt ud og derved opnå tilfredshed og finde ro i dig selv.