Om

Man kan ikke score uden et mål.

Afrikansk ordsprog

Dorthe Lysdahl i profil fra siden
Om Dorthe

Er uddannet teknikumingeniør i 1990 og har arbejdet med IT de første 25 år af mit arbejdsliv, herunder været selvstændig IT konsulent i 12 år.

I 2016 valgte jeg at forlade IT verdenen og følge min dybe interesse og fascinationen af astrologi, alternative veje og alternative behandling. Jeg begyndte uddannelse som ID coach (ID Academy, Silkeborg) og FDZ zoneterapeut (Logos, Århus) og genoptog min uddannelse som astrolog hos Claus Houlberg, som jeg startede i 2009.

Mine uddannelser var færdige i sommeren 2018 og efteråret 2018 startede jeg IDZonen i kælderetagen af mit hus i det nordlige Silkeborg. Det blev en stille og rolig start og tingene er vokset og har udviklet sig sammen med mig. I foråret 2020 er jeg klar til at “flytte hjemmefra” og flytter mit lokale til Silkeborg Centrum. Det blev en hård overgang, da det lander oveni COVID-19 og nedlukning af blandt andet Danmark, men også mulighed for nytænkning og flytning af mentale ressourcer.

Jeg glæder mig til at møde dig i mit trygge, rolige og nærværende lokale i Silkeborg og byder dig velkommen indenfor her på siden.

Frøperspektiv af skov ved alternativ behandling
Ideen bag IDZonen

Det er min hensigt at give dig viden og redskaber til at forstå og være den du er. I dit liv at finde din vej, hvor du kan finde, udvikle og bruge dine ressourcer fuldt ud og derved opnå tilfredshed og finde ro i dig selv.

Det lyder enkelt, og behøver ikke være svært, men for mange af os er det en løbende proces. Udvikling sker og vi flytter os, ændrer os og det samme gør udfordringerne og nogle af udviklingstrinene er svære end andre og i nogle af dem kan vi opleve, at vi har brug for hjælp for at finde eller blive bekræftet i, at vi er på rette vej – eller på afveje.

At udfolde og forstå hvem vi er, og hvad vi vil med livet øger bevidstheden om os selv. Jo mere vi formår at være os selv og bruge vore resourcer fuldt ud, jo mere tilfredshed og meningsfuldt folder livet sig ud for os.

Viden og redskaberne du får med

Viden og redskaberne du får med, afhænger af om indgangsvinklen er astrologi, coaching eller zoneterapi

Zoneterapi : Fokus på kroppen og kroppens selvhelbredende kræfter. Der ryddes op i gamle dårligdomme og ubalancer. Udover fysisk og helbredsmæssige effekt, så vil zoneterapien uundgåeligt også påvirke dit sind og dine følelser, som balanceres.

Coaching : Værktøjer, der hjælper dig til at se bag om fastlåste adfærdsmønstre og vaner. Du opdager mere af dig selv, vokser og åbner op for den, du er. Vi kan ikke tænke os til alt og derfor er kroppen også vigtig her – vore sanser, følelser og fornemmelser er nogle gange afgørende for processen.

Astrologi: Muligheden for at se dig selv udefra og lære dig selv og dit eget indre landskab bedre at kende. At udvikle og bruge dine ressourcer fuldt ud og derved opnå tilfredshed og finde ro i dig selv.