Om

En af nøglerne til succes er at gøre,
hvad du ved du bør gøre,
selvom du ikke har lyst til at gøre det.

Ukendt

Dorthe Lysdahl i profil fra siden
Om Dorthe

Er uddannet teknikumingeniør i 1990 og har arbejdet med IT de første 25 år af mit arbejdsliv, herunder været selvstændig IT konsulent i 12 år.

I 2016 valgte jeg at forlade IT verdenen og følge min dybe interesse og fascinationen af astrologi og den alternative behandling. Jeg begyndte uddannelse som ID coach (ID Academy, Silkeborg) og FDZ zoneterapeut (Logos, Århus) og genoptog min uddannelse som astrolog hos Claus Houlberg, som jeg startede i 2009.

Mine uddannelser var færdige i sommeren 2018 og efteråret 2018 fødtes IDZonen.

Jeg har i et år indtil opstarten af IDZonen løbende haft klienter i både astrologi, coaching og zoneterapi ligesom uddannelserne også stiller krav om klienter og egen supervision.

Min hensigt er at hjælpe til en bedre selvforståelse og accept ved at skubbe nænsomt til dig, og derved åbne op for de veje og muligheder du har, måske uden helt selv at være klar over det.

Jeg bor i det nordlige Silkeborg, hvor jeg i kælderetagen af mit hus har indrettet 2 dejlige lokaler som understøtter den trygge, rolige og nærværende atmosfære, der er fundamentet i mine konsultationer.

Jeg glæder mig til at møde dig og byder dig velkommen indenfor her på siden.

Frøperspektiv af skov ved alternativ behandling
Ideen bag IDZonen

Det er min hensigt at give dig viden og redskaber til at forstå og være den du er, altså udfolde din identitet og finde lige netop din vej.

At udfolde vor identitet er en løbende proces, vi udvikler os hele tiden og vor viden og holdninger ændres i takt med de udfordringer, erfaringer og oplevelser vi får og tager i livet.

At udfolde og forstå hvem vi er, og hvad vi vil med livet øger bevidstheden om os selv. Jo mere vi formår at være os selv og bruge vore resourcer fuldt ud, jo mere tilfredshed og meningfuldt folder livet sig ud for os.

Det er idegrundlaget bag IDZonen.

Viden og redskaberne du får med

Viden og redskaberne du får med er forskellige afhængig af om indgangsvinklen er astrologi, coaching eller zoneterapi

  • I zoneterapi fokuseres der på kroppen og aktivering af  kroppens selvhelbredende kræfter, som aktiveres gennem zoneterapi. Der ryddes op i gamle dårligdomme og ubalancer. Udover den konkrete fysiske og helbredsmæssige effekt, så vil zoneterapien uundgåeligt også påvirke dit sind og dine følelser, som derved balanceres.

 

  • I coaching får du værktøjer, der hjælper dig til at se bag om fastlåste adfærdsmønstre og vaner. Du opdager mere af dig selv og kan med den viden vokse, og åbne op for den du er. Der arbejdes med sindet og tankerne, men også i høj grad med kroppen. Vi kan ikke tænke os til alt, og den støtte vi kan få gennem kroppen og ved at lytte til vore sanser, følelser og fornemmelser er understøttende og nogle gange afgørende for processen.

 

  • I astrologien får du viden og mulighed for at se dig selv udefra og lære dig selv bedre at kende, og dermed også til at finde hen til at være lige netop den du er. Der arbejdes med sindet, men den astrologiske tydning kan også ofte mærkes i kroppen – det giver genklang og det føles rigtig.