Astrologi og horoskop

Forstå dit horoskop
 • En personlig samtale med muligheder for spørgsmål og dialog
 • Samtalen optages, så du kan genhøre den
Bliv klogere på
 • Dit indre psykiske landskab
 • Din glæde og mening i livet
 • Dine udfordringer og veje til personlig udvikling
Dine oplysninger
 • Du oplyser dine fødselsdata med by og klokkeslæt
 • Du oplyser om betydningsfulde begivenheder fra dit liv
Dit indre landskab

Dit horoskop sætter ord på dit indre psykiske landskab, din glæde og mening i livet og ikke mindst dine udfordringer.
Du opdager nye vinkler og måder at se dig selv og dit liv på.
Horoskopet er en vejviser til personlig udvikling.
Tør du lytte. Og tør du tro på det.

Gennemgående i konsultationerne er

 • Dit temperament, din baggrund, dine behov og tryghedsfaktorer
 • Temaer i dit horoskop, som skiller sig ud – skiller dig ud
 • Dine lærings- og ansvarsområder : Hvad er knapt så let for lige netop dig, og hvad skal du forstå og acceptere for, at det bliver lettere
 • Bliv klogere på dine relationer/partnerskaber. Hvad skal du lære og hvorfor det kan være svært at gennemskue

Du får en tydning i et letforståeligt sprog med en psykologisk og jordnær indgangsvinkel og samtalen optages, så du har mulighed for at genhøre det hele.

Walk ’n Talk – GRATIS

Kom og hør mere.

Vi går en tur, og du får mulighed for stille spørgsmål og høre, hvad astrologien kan bruges til i din situation.
Vi starter og slutter ved Vestergade 32.
Turen er op til en times varighed og afsluttes med et kig i mine lokaler.

Turen er uforpligtende og uden binding.

find vej med dit horoskop

Er du et sted i livet, hvor du ville ønske du havde et søkort, god vind og at du kunne følge den kurs der allerede er tegnet ind?
Du har fundet det. Tillykke !
Horoskopet er din vejviser og dit flagskib, men det kræver at du lærer det at kende og åbner kortet og kigger på det.

Læs mere herunder “Astrologi – søkort og sejlskibe”

Astrologi – søkort og sejlskibe

Ror på skip vist ved astrologi og søkorte
Dit skib

Horoskopet kan betragtes som det skib, du sejler med i dit liv. Der er mange slags skibe. De er store, små, robuste og skrøbelige og nogle sejler i fuld fart og andre mere roligt. Vi har et hver – og hvert skib rummer muligheder og begrænsninger.

Skibe skal passes for at klare strabadserne og skibe skal forskellige steder hen. Oftest slår man følgeskab med andre et stykke af vejen, men måske man også skilles – kommer væk fra hinanden.

Dit søkort inden for astrologi
Dit søkort

Det personlige horoskop er altså også et søkort – over livet.

Det beskriver, hvornår der er meldt storm på barometeret, og hvornår solen kan forventes at skinne. Det fortæller ikke, hvordan vi reagerer på disse naturforhold. Om vi udnytter de gode vindforhold og nyder solen. Eller sætter os i lastrummet og lader stå til.

Lidt som en vejrudsigt – du kan lytte efter den eller lade være.

modvind er godt til personlig udvikling
Dine omstændigheder

Ethvert skib vil være påvirket af, hvordan den første del af sejlturen er gået. Har vi været i meget stormvejr uden mulighed for at søge i en tryg havn, eller har der været skibe i nærheden, hvor der var hjælp at hente.

Det er naturligt at turen hertil har påvirket os. Hvordan det har påvirket os afhænger af hvor robust skibet er og hvordan vi har sejlet og navigeret dertil, hvor vi er i dag.

Nogle er gode til at sætte sejl og manøvrere i både kendt og ukendt farvand og nogle viser andre, hvordan man sætter sejl og andre kan og vil selv.

Astrologi og horoskop – søkort og sejlskibe

Så hvordan ser dit skib ud, og hvordan sejler du med det? Kan du sætte sejl og navigere, eller ryger du ofte i uvejr eller ligger underdrejet på åbent hav – eller ligger du for anker og kommer ingen steder?

Vidste du, at der findes et søkort, som du kan navigere efter? Det ved du nu.

“Mit skib”

Hvad er det for et skib, jeg har, og hvad kan mit skib egentlig bruges til. Bruger jeg alle de muligheder, der er i skibet. Hvordan passer jeg på mit skib og hvad er vigtigt for mig, når jeg sætter kursen? Er jeg god til at navigere og manøvrer mit skib gennem farligt farvand og mod de mål, jeg gerne vil nå.

Hvis man føler, at det er kræfter uden for en selv, der bestemmer ens livsvilkår, så er man måske en af dem, der er krøbet ned i lastrummet. Og lader skibet sejle sin egen sø. Horoskopet kan hjælpe med at se, hvorfor lastrummet er valgt som tilflugtssted og veje til at komme op på dækket og få sat sejl.

Det kan også være, at du faktisk står på dækket og sejlene er sat, men alligevel igen og igen kommer i tvivl om du er på rette vej – om kursen er rigtig. Ja, måske ved du, at kursen skal ændres, men du ved ikke til hvad – eller du er ikke klar over, at du faktisk godt ved det.

Så horoskopet giver dig et skib at sejle med, og et søkort at navigere efter, og det er op til dig at navigere gennem de vind- og vejrforhold der kommer. Horoskopet sætter altså rammen, og giver dig mulighed for virkelig at se dit skib og dets muligheder samt farvandet omkring dig, og det er op til dig at bruge begge dele bedst muligt.

Før den astrologiske konsultation

Enkel konsultations kalender til zoneterapi
Bestil dit fødselstidspunkt herBestil tid til horoskopet her
Dine fødselsdata

For at tegne horoskopet skal du oplyse dine fødselsdata samt fødeby og klokkeslæt. Kender du det ikke, kan det i de fleste tilfælde oplyses på Rigsarkivet.

Når jeg har modtaget dine data, indtastes de i et astrologiprogram, der tegner horoskopet. For at checke at fødselstidspunktet passer laver jeg en korrektion af horoskopet, hvilket betyder at jeg sammenholder begivenheder i dit liv med horoskopet. Dialog foregår på SMS eller mail.
Ofte korrigeres horoskopet 5-10 minutter.

Hvad vil du vide?

Mange vil gerne blive klogere på sig selv og forstå deres indre landskab og deres indre stemme.

Du kan spørge om, hvad der ligger dig på sinde lige for tiden. Ting der undrer dig. Eller områder i livet der giver dig udfordringer, som du gerne vil kunne takle på nye måder.

Samtalen optages og sendes til din email.

Konsultationen varer 1 1/2 – 2 timer.

Hvad er astrologi og hvorfor virker det?

Horoskoper i ugebladene og dit stjernetegn

Mange kender ugebladenes horoskoper, hvor man ud fra stjernetegnet og dermed Solens position beskriver egenskaber og karakterkrak. Det er også astrologi: Men det svarer til at til skulle demonstrere hvad musik er – fra rock, pop til klassisk og kun måtte spille tre toner. Det er en temmelig umulig opgave. Ugebladenes horoskoper beskriver kun Solen, som også er den vigtigste i vort solsystem. Men beskriver ikke de øvrige planeter og heller ikke planeternes samspil med hinanden.

Astrologien er meget, meget mere end ugebladenes horoskoper.

Hvor meget forstår vi egentlig?

De videnskabelige beviser lader vente på sig, men astrologien lever i bedste velgående. Måske vi ydmygt må erkende, at vi kun ved lidt om den verden, vi lever i.
Billedligt talt så er vi måske som myrer i en myretue. Vi har vores egen verden, som vi kender med de udfordringer og muligheder, der er i den – men vi fornemmer måske også, at vi er en del af noget langt større.
Universet, naturen og ikke mindst os selv og dermed også kroppen er områder, hvor vi gang på gang må erkende at vores objektive, videnskabelige viden på ingen måde slår til endnu. Der er langt flere og større dimensioner, end vi aner.

En myretue der symboliserer menneskets begrænsede forståelse af astrologi

Et horoskop er en tegning af solsystemet, hvor de enkelte planeter vises sammen med solen og månen i en astronomisk korrekt tegning.
.
.

Astrologi betyder ’stjernelære’ og beskriver planeternes indvirkning på menneskelivet. Planeterne og deres indbyrdes positioner bruges til at forklare menneskelige egenskaber og til dels til at forudsige vigtige begivenheder.

Lær selv mere om astrologi

Solen

Solen er lyset, livskraft og vitalitet.
Solen filtreres gennem det tegn og hus, den står i og når vi gør brug at tegnets kvaliteter og bruger det tilhørende livsområde, så lukker vi solen og lyset ind i horoskopet og ind i os.

En udviklingsproces

At udvikle solen er en process og vi skal lære at bruge soltegnets kvaliteter og udtryk. I starten er vi mest fokuserede på os selv og at få det praktiske liv til at fungere.. Langsom flytter vi fokus og opdager at der er mere end os selv og vi begynder at se på vore omgivelser på en ny måde.
Vores bevidsthed udvides med andre ord til at kunne rumme mere. Vi vokser og bliver til os selv, og samtidig rummer vi mere end os selv.
Vejen til solen i horoskopet er forskellig, men kræver altid noget af os. Holder vi os til det sikre og trygge, så sker der ikke så meget. At udvikle solens selvbevidsthed kræver mod, vilje og bevidste valg.

Solen i horoskopet

Solen i horoskopet er lige så vigtigt, som solen er i vort solsystem. Det er solen der får det hele til at hænge sammen. Giver os næring, livskraft og vitalitet.

At genkende sit soltegn

Nogle har svært ved at genkende deres soltegn, og udviklingen for at komme dertil er da også meget forskellige. Det handler som regel om at der er noget, der skal gives afkald på, og det kan være svært. Man ved, hvad man har, og selvom det ikke er godt, så er der en tryghed i det. Endvidere er der forskel på den bagage, vi bærer med os.

Månen

Månen definerer det du kommer af og med. Det er din familie, din opvækst og det du har med dig, Det er dine instinktive reaktioner og dine følelsesmæssige behov. I hvor høj grad din måne bestemmer .. under udarbejdelse

månen i horoskopet

..

måne

..

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nyhedsbrev

Gavekort til astrologi

Du får et flot printet gavekort med modtagerens horoskop og modtageren bestiller selv en tid